Den bortglömda bloggen..

publicerat i Allmänt;
Satt och läste Moniques blogg där hon skriver om Lchf och andra hälsomedvetna tankar och kunskaper.
Plötsligt kom jag på att jag har ju för tusan också en blogg...en bortglömd blogg dessutom. Hur kul är det, att vara en bortglömd blogg liksom. Nä skärpning nu!!
Grejen är att jag har knappt hunnit ikapp mig själv under en tid och därför hinner jag inte heller skriva vad jag tänkte igår eller för en timme sen...tempot är för högt helt enkelt, måste vrida ner en aning så att det blir lite mer behagligt.
Har en förmåga att glömma bort mig själv till förmån för andra...Jobbar mig framåt men stöter på patrull mellan varven. Ska prova en ny variant nu har jag tänkt.
"Gör endast sånt som du verkligen känner för under en period, ät bara det du vet att du mår bra av, lyssna bara på den musik du vill, gör bara de aktiviteter som du vill, lyssna till dina önskemål etc. etc. och se hur resultatet blir"
Själv tror jag på känslan i det jag gör, halvhjärtade försök till små överlevnadstrix är bortkastade och världen kommer inte att gå under för att jag gör precis som jag vill några dagar, eller åtmisntone morgon och kväll...mitt över dagen är jag naturligtvis till arbetsgivarens förfogande, men det har jag inget emot, tvärtom..Jobba måste vi ju faktiskt större delen av oss.

Se där ja, det blev ett litet inlägg och jag har inte längre någon bortglömd blogg, eller??
Den som lever får se :)

Kram

#J