Jag tog det jag hade och fick till en alldeles utomordentligt god maträtt. Delar med mig receptet här ifall ni vill testa.
4 rödspättafiléer
1 dl creme fraiche 34%
1 tsk sambal oelek
lime
parmesanost
en klick smör
Lägg spättafiléerna i en lagom stor form som är smord med smör, salta en gnutta och pressa lite lime över, blanda sambal med creme fraichen och bred över fisken, riv över parmesanost och sätt in i ugnen 20 min i 200 grader.
Smaskens om jag får säga det själv och endast 2,5 gram kolhydrater när jag ätit upp allt...
Vad man ska äta till? Hmm, jag äter det som det är, men man kan nog välja sin egen favorit som tillbehör.
Hade ju kunnat ta en bild på anrättningen, men den är tyvärr uppäten.
Hur många det räcker till är nog väldigt varierande, jag åt upp allt själv, till frukost.
Smaklig Måltid!!
Jess